Employment

Goed personeel: onmisbaar voor elke organisatie.

Begaafd personeel geeft uw gasten het gevoel dat ze welkom zijn. Onze gastheren en -dames verschijnen namelijk goed voorbereid op locatie en nemen uw zorgen zo snel mogelijk uit handen.

Wij beschikken over een grote poule van medewerkers. Daardoor kunnen wij per functie op benodigde ervaring selecteren, en sturen we alleen de mensen naar u toe waarvan wij denken dat ze perfect binnen uw organisatie passen.

THEY ARE TE FUTURE

Jongeren zijn de toekomst, en met hun frisse kijk en eindeloze energie onmisbaar voor elk bedrijf. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken. Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected, en jagen daarmee vernieuwing aan. Wij werken met jongeren, omdat we geloven in de kracht die zij hebben om taboes te doorbreken en uw organisatie naar grotere hoogtes kunnen helpen stijgen.

SKILLS

1 %
PresentatION

Wij zorgen ervoor dat ons personeel er altijd goed bijloopt en voldoet aan uw wensen.

1 %
eXPERIENCE

Wij garanderen u dat onze medewerkers minimaal twee jaar branche-ervaring hebben.

1 %
language

Al ons personeel is in staat zich kundig te verwoorden naar u en uw klanten.

Customer reviews

‘Nee’ is geen antwoord bij de planning van WAVE. Ze doen er altijd alles aan om aan jouw aanvraag te voldoen. Een fijne, zakelijke partner!
Marijn van der Maat
IT Manager
WAVE Employment is een fijne partner om mee samen te werken. Altijd erg flexibel en altijd te bereiken wanneer je ze nodig hebt. Een aanrader!
Wim Veeninga
Planner
Keer op keer zien de mensen van WAVE weer strak uit. Altijd word er geluisterd naar de voorgestelde wensen. In overleg kan alles!
Tim Oudhuizen
CEO