SErvices

We hebben spontane, goed gehumeurde, representatieve mensen. Wij werken op verschillende beurzen en evenementen door het hele land. Lijkt dit wat? Huur ons in!

Wanneer uw event veel animo trekt, is het van belang na te denken over het parkeerbeheer. Een groot aantal auto’s kan namelijk leiden tot onverwachte, soms onveilige, situaties. Door onze ervaring met parkeerbeheer bij verschillende grote events in beurshallen, kunnen wij zorgen voor een grote parkeerveiligheid en daarmee een goede beleving van de bezoekers.

Op locatie wilt u alles goed geregeld hebben. Maar in uw eigen organisatie moeten de werkplekken natuurlijk net zo goed op orde zijn. Daarom bent u ook voor het assisteren bij werkplekbeheer, het verplaatsen afdelingen en het installeren van IT-projecten binnen organisaties bij ons aan het juiste adres.

Plop! Niks zo lekker als een drankje na een avond knallen in de horeca. Want knallen hoort erbij op drukke feesten en partijen. En wij proosten aan het eind van de dag graag met je op een geslaagde avond. Dat kan alleen met het juiste personeel. En laten wij dat nou net hebben.

Om uw event in goede banen te leiden, staan onze hosts en hostessen klaar om uw bezoekers bij binnenkomst op te vangen. Welkomstdrankjes uitdelen, bandjes omdoen en het scannen van toegangstickets zijn hierbij slechts enkele van de taken waar u aan kunt denken. Ook op het event zelf staan we u bij, door bijvoorbeeld het bemannen van de garderobe en het helpen van de         beveiliging. Daarnaast is het uitdelen van reclamemateriaal als flyers aan onze hospitality- en servicemedewerkers goed besteed. Het enige waar deze toppers niet voor in te zetten zijn, zijn horecawerkzaamheden.